Velkommen til kræftramte, pårørende og nysgerrige mennesker!

Velkommen til kræftramte, pårørende og nysgerrige mennesker!

 

 

Velkommen til mor har cancer.

Denne blog har været mange måneder undervejs, fordi skulle jeg eller skulle jeg ikke?
Det er meget ømt for mig at skulle dele mine følelser, men endnu mere ømt at dele dem offentligt så jeg ikke selv kan navigere rundt i hvem der læser mine oplevelser, dybe tanker og følelser.

Denne blog er oprettet, fordi jeg som pårørende googlede internettet tyndt da min mor fik kræft. Desværre uden det resultatet som jeg egentligt forventede.
Ingen blogs kunne give mig svar på kræftforløbet, tanker, sårbarhed og livet på den anden side, og slet ikke som pårørende!
Derfor har jeg valgt at lave denne blog – ødelægge min trygge komfortzone, fordi jeg synes det er vigtigt at hjælpe andre lidt på vej, i tilfælde af at de kommer i samme situation som mig.

Jeg håber at denne blog kan afgive svar på blot en lille smule af dine spørgsmål, måske lidt mere tryghed i processen men såmænd også at dine følelser er helt naturlige i forbindelse med denne sygdomsdiagnose som din pårørende har fået stillet.

Læs kræftpakke og mamografi her.

Med ønske om god læsning.
Mette Marlene.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Velkommen til kræftramte, pårørende og nysgerrige mennesker!